jueves, 4 de abril de 2019

Activitat 19: LA VIDA DE BRIAN


Rosa Martí Agustí  1r BATX B
LA VIDA DE BRIAN
·         INFORMACIÓ DE LA PEL·LÍCULA:
Resultado de imagen de la vida de brianEl títol original de la pel·lícula és anglès, ja que va ser realitzada a Gran Bretanya, es diu “life of brian” i el seu director és Terry Jones.

La pel·lícula dura uns 89 minuts, és a dir, una hora i mitja. El seu gènere és de comèdia, aventura, religió i pel·lícula de culte.

Tenim una llista molt àmplia d’actors que seguidament nomenaré:
Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin, Neil Innes, Terence Bayler, Carol Cleveland, Kenneth Colley, Charles McKeown, John Young, Gwen Taylor, John Case, Sue Jones-Davis, Peter Brett, Chris Langham, Andrew macLachlan, Bernard McKenna i Spike Milligan.

·         SINOPSIS:
Aquesta pel·lícula tracta de la vida d’un desastrós home anomenat Brian, que és confós pel poble per un Messies i per tant perseguit pels que es fan anomenar els seus seguidors i també perseguit per un grup de soldats romans que el seu objectiu és la crucifixió del nostre protagonista.

·         RESUM:
Brian neix el mateix dia que Jesucrist a Betlem, els reis mags van a adorar-lo i donar-li regals, però al adonar-se'n de l'error i que ell no és el messies, recuperen els seus regals per entregar-li’ls al verdader messies.

La seva mare un dia li revela que el seu pare era un centurió, i per tant que ell ha de fer front contra els romans i passa a formar par d’un partit polític jesuïta.

Brian afronta el repte amb por, sent descobert per un romà que li replica que no sap declinar bé la paraula en llatí “
romani ite domum”, després el seu següent objectiu és segrestar a la dona de Pilatos, però perseguit pels romans vol escapar per un balcó, i cau per error on hi havia un predicador i ha d’improvisar per no ser descobert, tot inventant-se unes oracions, fa que algunes persones es fixin en ell i el segueixin fins al desert on serà proclamat Messies.

A partir d’aquí, passen una sèrie d’esdeveniments fins que els soldats romans l’agafen i el crucifiquen amb altres homes. Ell, veient que ni la FPJ, és a dir, el seu partit polític, ni la seva mare el deslliuren de la crucifixió i sense esperança alguna que l’alliberin accepta el seu destí i s’acaba la pel·lícula cantant la cançó de “
Always look on The Bright Side Of Life”.

·        OPINIÓ PERSONAL:
Opino que aquesta pel·lícula no és del meu estil ja que prefereixo pel·lícules més modernes i amb més acció, per tant, no la tornaria a veure per propi gust, ja que aquestes pel·lícules tant antigues no són del meu agrat.
També s’ha de dir que hi ha hagut més parts avorrides i poc interessants que de divertides i entretingudes. Tot i així recomanaria la pel·lícula al públic que si li agradés aquest gènere i que disfrutés visualitzant-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario